sjuk -.-

hej sötnosar .
stanna hemma idag för jag har sjukt ont i halsen och måste bli frisk till lovet .. men iaf så väntar jag på elinor hon ska komma och lämna mina cigg .. och min syrra är och köper glass till mig (a) naajjs . så idag ska jag bara va hemma och chilla . kanske drar ut en snabbis ikv om jag pallar .
pussar amanda


love u bästavän <3


heeelgen

har inte bloggat på hur länge som helst nu .. men ska skriva ett inlägg . vi väntar fortfarande på den där jävla designen -.- men de här är vad som har hänt dom senaste dagarna ..

Torsdags
var ledig hela dagen , skit najs så jag träffade elinor och hennes ragg . var hemma hos elinor . gick ut och träffa alina en snabbis , sen drog jag hem till elinor igen och sov där .

Fredag
vaknade rätt tidigt , gjorde mig iordning och så drog jag och träffa nattis . vi skulle dra på chillkrök men allt fucka så vi skulle till strand men såklart så åker vi vilse -.- så vi går runt i typ cirklar i en timme sen får vi skjuts hem av nån snubbe ;) inte så lyckad kväll ..

Lördag
vaknade rätt sent , så låg vi hemma och chilla , senare mot kvällen gjorde vi oss iordning och mötte elinor och drog hem till mig och satt på min ballkong och chilla och drack lite .. sen drog nattis till sin pöjke och vi drog på en fest i haninge . grymt lyckad kväll fan .

Söndag
drog och solade i brandbergen med alina och kristina sen på kvällen mötte vi elinor en snabbis . sen satte jag på en film och somna .

här har ni några bilder


haha bjuder på den ;)




puuuuuuuuss / amanda 


RSS 2.0